[:hr][vc_row][vc_column][vc_column_text]

UVJETI POSLOVANJA

Korištenjem ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge tvrtke NATURDEPIL j.d.o.o. prihvaćate u potpunosti ovdje navedena pravila i uvjete korištenja. Molimo Vas da uvjete korištenja svakako pročitate i poštujete, jer ćete u protivnom, zbog nepoštivanja istih, snositi posljedice propisane zakonom, odnosno ovim ugovorom. Ukoliko se ne slažete s pravilima i uvjetima korištenja ovih stranica, nemojte ih koristiti. Ovaj ugovor se primjenjuje dok ga jedna od stranaka ugovora ne raskine. Vi možete raskinuti ovaj ugovor u bilo kojem trenutku na način da prestanete koristiti ovu Internet stranicu i da uništite sve materijale koje ste sa nje preuzeli “download-li”, tiskali ili na bilo koji drugi način sačuvali.

 

KONTAKT PODACI PRODAVATELJA

Naturdepil
Jagodnjak 1
10000 Zagreb
OIB 97907935118
MBS: 04123182
IBAN: HR23 2407 0001 1004 5843 1
tel: +385 1 4817 635
email: info@naturdepil.hr
web: www.naturdepil.hr

KUPNJA

Kupovina se vrši popunjavanjem elektronskog formulara odnosno dodavanjem željenog proizvoda u Košaricu. Ukoliko za plaćanje naručenih proizvoda želite koristiti kreditnu karticu, molimo Vas da koristitite PAY PAL opciju kupnje. Ako su svi naručeni proizvodi dostupni narudžba će biti obrađena. Ukoliko neki od naručenih proizvoda nije dostupan kontaktirat ćemo Vas i ponuditi neki  drugi proizvod.  Dostavu naplaćenih proizvoda vršimo u roku od 24-48h od primitka uplate.
Po obavljenoj kupnji proizvoda primiti ćete automatsku obavijest o skorom prispijeću pošiljke. Svi Kupci koji koriste ove stranice za kupnju proizvoda, kupnjom PRIHVAĆAJU I POTVRĐUJU da su upoznati s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako im usluga bude potpuno ispunjena.

DEFINICIJA KUPCA

Kupac može biti fizička i pravna osoba. Fizička osoba treba biti starija od 18 godina, osobe mlađe od 18 godina mogu kupovati u  našoj web trgovini pod nadzorom roditelja ili staratelja. Pravna osoba treba imati registriranu djelatnost kod nadležnog trgovačkog suda ili obrtničke komore. Kada je Kupac Pravna osoba, na njega se ne primjenjuje pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana. Kod pravnih osoba se primjenjuje Zakon o obveznim odnosima i Zakon o elektroničkoj trgovini. Svaki kupac prilikom narudžbe dužan je ostaviti točne osnovne osobne podatke koji su potrebni za izvršenje kupovine i usluge.

NAPLATA

Naručene proizvode ili usluge Kupac može platiti virmanski po primljenom predračunu / ponudi ili gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke.  Za naplatu putem Interneta možete se koristiti PAY PAL korisničkim računom. Cijene proizvoda su izražene u hrvatskim kunama. Porez na dodanu vrijednost nije uključen u istaknutu cijenu proizvoda. Naturdepil j.d.o.o. zadržava pravo promjene cijena u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. Posjetitelji / Potrošači / Kupci su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi.

SIGURNOST KUPOVINE I NAPLATE

Naturdepil j.d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.
Naturdepil j.d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Naturdepil j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][:]