O nama

DOBRODOŠLI U NATURDEPIL SVIJET

Osluškujući tržište i prateći trendove krenuli smo 2011g. u razvijanje projekta proizvodnje voska za depilaciju Naturdepil, a 2012g. započeli smo sa proizvodnjom, u našem pogonu u blizini Sesveta sa skromnom paletom proizvoda od samo dva, ali najtraženija proizvoda, Naturdepil azulen i natural vosak za depilaciju.

Naturdepil vosak je sačinjen od komponenti prirodnih smola i pomno odabranih sastojaka.

Uz upotrebu najkvalitetnijih prirodnih sastojaka koji gode koži i nisku točku tališta te radnu temperaturu od 35-37°C što je ujedno i temperatura tijela, depilacija je maksimalno ugodna. Rad i apliciranje je olakšano i omogućuje ugodno, brzo i ravnomjerno nanošenje što ubrzava samu depilaciju, smanjuje troškove i štedi vrijeme.

Uz Naturdepil vosak imamo i kompletnu kolekciju kozmetike za prije i nakon depilacije, grijače za vosak dizajnirane prema potrebama naših proizvoda kao i trake za depilaciju od viskokvalitetnih materijala koje uz Naturdepil vosak jako utječu na skraćenje vremena depilacije i utrošak samog voska!

Što je izuzetno bitno u današnje vrijeme kad nam upravo samog vremena najviše nedostaje!!!

Nakon izvjesnog vremena shvatili smo da je vrijeme za proširenje palete proizvoda tako da danas imamo tri nove vrste proizvoda i to Cappuccino, Šumsko voće i Čokoladu. Moramo istaknuti da su naši novi proizvodi jedini na tržištu koji uz boju imaju i miris tj aromu u skladu sa svojim nazivom… Šumsko voće zaista mirše kao šumsko voće… cappucino kao izvrsna jutarnja kava, a Čokolada poput najfinije Belgijske čokolade!!!

Sa paletom od pet proizvoda smo postali još zanimljiviji tržištu te planiramo u skoroj budućnosti početi proizvoditi i vosak u limenkama za kojim postoji velika potražnja.

Našu kvalitetu su prepoznali mnogobrojni partneri kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe, za sada se naši proizvodi izvoze u Poljsku, Francusku, Finsku , Švedsku, Grčku, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Sloveniju, a pregovori sa još nekoliko inozemnih partnera su u tijeku te uskoro očekujemo i prvi izvoz u Australiju!

Kako smo hrabro započeli ovu lijepu priču o proizvodnji u Hrvatskoj, tako ćemo nastaviti još i hrabrije, odlučnije, razvijati se i napredovati u svakom pogledu da zadovoljimo visoke standarde koje smo sami nametnuli kako sebi tako i našoj konkurenciji!